HOUT FORNI

Recentebeoordeling


4 sterren uit 26 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Hout Forni. Meer weten? Ontdek meer

10 nov 2022 om 20:34 top
27 okt 2022 om 22:49 Toppertjes doe zo verder!!!!
17 sep 2022 om 21:37 Geachte De maaltijd van mijn man was heerlijk MAAR HELAAS is mijn maaltijd noooit aangekomen na 30 keer bellen niemand die opneemt en telefoon blokkeren vind dit supper spijtig heb geen avondmaal gehad. En heb er nochtans voor betaald
30 jul 2022 om 22:16 Did not get my order & no one has called
12 jul 2022 om 13:01 ik ben niet tevreden, het is de 2 de keer dat ik mijn frieten niet bij de stoovlees krijg !! Check jullie bestellingen vóór AUB
7 jun 2022 om 22:28 First time i visited with my wife and my kids the restaurant we where surprised for the quality of the food and the service plus the very good prices , now we order take away and again food plus delivery excellent bravo from a greek who knows fo
29 mei 2022 om 20:45 Superlekker zoals altijd en Eten was exact op tijd
17 dec 2021 om 19:47 Topfood
13 dec 2021 om 20:19 Heerlijk gegeten.
10 dec 2021 om 22:14 Het stoofvlees was super heerlijk
6 dec 2021 om 23:21 Het eten was om je vingers van af te likken maar de bezorging van take away zelf trok op geen z*k. Heb een levering vergoeding betaald en nog anderhalf uur moeten wachten op koud geleverd eten..
4 dec 2021 om 6:34 Lekker zoals altijd en binnen de beloofde tijd.